Bananskogen

Bananskogen har 16 barn født i 2013 og 2014.

VELKOMMEN TIL BANANSKOGEN!

Vi er en avdeling med tilsammen 16 glade barn i alderen 4-6 år.

4-5 åringen kaller vi for Ekorn her i barnehagen. Ekorna begynner å bli ganske selvstendige og klarer mye selv. De er glad i å leke, spesielt sammen med andre barn. De trenger gjerne en voksen i nærheten som kan veilede når konfliktene dukker opp.

5-6 åringene kalles for Ugler. De har sitt siste år i barnehagen. Vi voksne ønsker å hjelpe barna med å styrke sitt selvbilde og til å bli enda mer selvstendig før de starter på skolen.

På Bananskogen er vi opptatt av at barna skal føle seg trygge og at de blir gitt omsorg. Vi har også fokus på vennskap og at de skal lære å mestre livet med alt det har å by på. Språk er også noe vi jobber mye med, gjennom høytlesning, gode samtaler, spill, regler og sang.

BANANSKOGEN:

E-post: bananskogen@granasliabarnehage.no