GRANÅSLIA BARNEHAGE 12 ÅR

HURRA! 30. januar feiret vi barnehagens 12 års dag med en fargefest. Småbarn og storbarn feiret hver for seg slik at vi kunne finne aktiviteter som passet de ulike aldersgruppene. Gjennom å ha felles aktivitetsdager får barna mulighet til å utvide og utvikle vennskap ut over sin egen avdeling. Videre gir en slik dag masse inspirasjon til lek. På småbarn hadde de ulike rom som er spesielt legt til rette for 1- og 2-åringen. På storbarn var det lagt til rette for ulike stasjoner.

I forkant av bursdagen hadde alle storbarn laget seg et fargerikt hodeplagg, så da tirsdagen kom, staset de seg opp med de flotte hattene og hodebåndene for å gå ut. Eventyret om regnbuen var starten på festen. Etterpå var det mulig å være med på eksperiment, maling i snøen, disco, isskulpturbygging og hinderløype.

På småbarn hadde de samling med Trollet og de Fargerike Bukkene Bruse. Deretter var det klart for lek.  Gangen var pyntet i forskjellige farger med forskjellige ting. Bøtter var hengt i taket, ei snor var festet til hver sin side og i den hang det spader i ulike farger. Ballonger i forskjellige farger var også hengt opp i taket, samt tyll og tepper. I et rom var det pyntet for disco! I taket hang den store fallskjermen vår, med mange forskjellige farger. Den gjorde det slik at det ble til et slags telt. I et annet rom hadde vi laget et blått rom. På veggen viste prosjektoren en film som tok oss med under havet. I bakgrunnen ble det spilt behagelig og rolig musikk.

Alle barna avsluttet festen med et godt og fargerikt måltid. - Tusen takk for en fin dag i barnehagen vår!!