17.mai

Det nærmer seg 17.mai og vi i Granåslia barnehage starter feiringa allerede 16.mai! Vi ønsker foreldre og besteforeldre velkommen til å følge toget vårt fra kl 10.

Også i år er vi så heldig å få besøk av Strindens promenadeorkester! De skal spille og underholde oss og marsjere sammen med barna i 17.mai-tog. Vi starter dagen med tale og sang av vårt eget barnekor, før vi går i tog inne på barnehagens uteområde og bort til Dragvoll sykehjem. Etter toget blir det lunch og aktiviteter for barna.

Barna skal i forbindelse med 200- årsmarkeringen lære den nye jubileumssangen "Vi går i festtog gjennom landet" og øve på nasjonalsangen "Ja, vi elsker dette landet" og "Norge i rødt, hvitt og blått". I tillegg skal alle barna fargelegge det norske flagget og gjøre andre formingsaktiviteter i forbindelse med Norges nasjonaldag.

Vi i Granåslia barnehage ønsker alle sammen en fin 17.mai-feiring!