Barnestjerner i barnehagen!

Granåslia barnehages eget kor skal på onsdag spille inn CD! Koret har nå øvd siden i høst med innspillingen som et av hovedmålene, og både barn og voksne gleder seg til dette. CD`n er ikke tilgjengelig for offentligheten, og selges kun internt i barnehagen. Barna får lov å være stjerner for en dag, og får et minne for livet!!

Koret har øvd inn noen kjente barnesanger og noen sanger som omhandler barnehagens satsningsområde, vennskap. Vi har også valgt ut en sang med matematikktema, og en sang vi forbinder med julen, så spennet er stort. Fast øvingstid har vært på tirsdager, og koret har hatt flere opptredener for foreldrene, og har også hatt en minikonsert for styrere fra noen andre barnehager.

Det er selskapet Barnestjerner (www.barnestjerner.no) som står bak innspillingen. En profesjonell lydtekniker foretar selve opptaket, og musikken blir redigert i et profesjonelt musikkstudio i etterkant. Vi får selv velge hvordan omslaget skal se ut, og vi gleder oss til resultatet!