Tusen takk for bra oppmøte på barnehagedagen!

Det er gøy å arrangere noe når så mange foreldre og besteforeldre møter opp. Tusen takk for det!

På morgenkvisten fikk vi besøk av Marte Løvik, leder i oppvekstkomiteen. Hun fikk seg noen gode tegne-venninner på Blåbærlyngen. Vi håper hun fikk et inntrykk av barnehagen og hva vi synes er viktig for å kunne tilby god kvalitet til barn og foreldre.

På ettermiddagen samlet alle besøkende seg rundt koret for å høre litt av innholdet i cdèn som skal spilles inn til våren. Gjennom ulike stasjoner inne og ute på barnehagen, samt flere fotoutstillinger og andre utstillinger, var det mulig å få et større innblikk i barnas barnehagehverdag og hva som ligger i barnehagens satsningområder og fokusområder.

Vi er veldig fornøyd med dagens arrangement og setter stor pris på at så mange hadde mulighet til å delta.