FORELDREVEILEDNING

I disse dager har vi 4 pedagoger fra barnehagen som går et kurs over hele dette halvåret som kalles for ICDP - International Child Devlopement Programme. Dette programmet er et enkelt, helsefremmende og forebyggende program som har som mål å styrke omsorgsgivere og skal styrke deres omsorgskompetanse.

Gjennom dette kurset/utdanningen som skal foregå over 4-5 måneder trenger disse pedagogene noen frivillige foreldre. Vi oppfordrer sterkt til å melde seg. I dette programmet for foreldreveiledning legges det til rette for å møte andre foreldre, dele erfaringer og drøfte gleder og utfordringer når det gjelder forholdet mellom barn og foreldre. Dette er for deg som:

• Er nysgjerrig på hvordan du kan få et enda bedre forhold til barnet ditt
  • Er interessert i hvordan du kan støtte og hjelpe barnet ditt til en best mulig utvikling.
  • Vil vite hvordan andre foreldre løser vanlige utfordringer
  • Har lyst til å dele tankene og ideene dine med andre
Du vil ikke få en oppskrift, men hjelp til å finne dine løsninger for deg og ditt barn - gjennom samtaler og øvelser i gruppa og ideer eller oppgaver du prøver ut hjemme eller med barnet ditt.
Ta kontakt med daglig leder, Ingrid, ved interesse.